Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Våre ansatte

Siv-Tone Derås Valrygg

Daglig leder

Partner og Seniorfrisør.
Siv Tone har lang fartstid i salongen og er en erfaren og dyktig frisør som holder seg oppdatert på trender og nye teknikker til enhver tid. Hun er parykkspesialist med mange års erfaring og det er Siv Tone du henvender deg til om du trenger parykk. Hjertebarnet hennes er helse, miljø og sikkerhet og hun har derfor sørget for at Zikk-Zaks er en Miljøfyrtårnbedrift.

Helen Fagernes

Faglig leder

Partner og faglig leder.
I tillegg til å være god på klipp/styling og farge utfører hun Hårforlengelse/Extensions, brudestyling og hull i ørene. Helen har hele sitt løp med lærlingetid med påfølgende fagbrev hos oss.

Gunn Storbakk

Seniorfrisør

Gunn er en erfaren og meget dyktig frisør og ekspert på tynne fine hår. Hun har ekstra utdannelse i make-up og fargeanalyse som kommer de fornøyde gjestene hennes til gode.

Siv-Hilde Knutsen

Seniorfrisør

Siv-Hilde har lang fartstid som frisør og arbeider bevisst med flerfarging, noe som gir de fineste resultater. Hun klipper like gjerne menn som kvinner.

Frøydis Voll

Seniorfrisør

Frøydis ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer. Hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør kombinert med dyktig håndtverk gjør frisørbesøket til en sann fornøyelse – noe mange setter pris på.

Marianne Nerdal

Seniorfrisør

Marianne er en solid frisør som gjør flotte arbeider og har vært i vårt team i mange år. Hun er i tillegg knakende god på herreklipp noe guttene også har oppdaget.

Susanne Storbakk

Seniorfrisør

Susanne er frisør med fagbrev. Hun hadde læretiden sin hos oss og har vært i stallen til Zikk Zaks i mange år. Hun er solid i alle ledd og leverer nydelige resultater. Hørt fra kunde: Hun er den snilleste og bærer oss på gullstol.

Anita Langvann

Assistent

Anita er den uunnværlige assistenten vår. Hun gir deg en fantastisk hårvask og hjelper til slik at frisørbesøket ditt blir maksimalt. For tiden savner vi henne veldig da hun har mammaperm.

Malwina Szczutowska

Frisør med fagbrev

Malwina, opprinnelig fra Polen, med fartstid fra Fauske og Bodø fant kjærligheten i Mo i Rana. Vi var så heldige å få henne i teamet vårt og nyter herved godt av hennes genuine interesse for faget. Foliestriper er en av hennes spesialiteter.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.