Våre ansatte

Lillian Silfvenius

DAGLIG LEDER

Gründer og partner. Lillian er frisørmester og har vært president i 13 år i den norske avdelingen av den franske verdensomspennende frisørorganisasjonen Haute Coiffure Francaise. I Paris i 2014 fikk Lillian hedersprisen. Hun er også Nordland fylke sin kontakt for Norske Frisør- og Velværebedrifter hvor hun fikk hedersprisen under arrangementet årets Frisør i 2015. Lillian har blitt tildelt Rana Markedsføringsforenings servicepris

Siv-Tone Derås Valrygg

FAGLIG LEDER

Partner og seniorfrisør. Siv-Tone er leder for Indre Helgeland Frisørlaug som er tilsluttet Norske Frisør- og Velværebedrifter. Hun er en kapasitet i salongen etter flere år i faget.

Gunn Storbakk

SENIORFRISØR

Gunn er en erfaren og meget dyktig frisør og ekspert på tynne fine hår. Hun har ekstra utdannelse i make-up og fargeanalyse.

Siv-Hilde Knutsen

SENIORFRISØR

Siv-Hilde har lang fartstid som frisør og arbeider bevisst med flerfarging og tryller frem fantastiske resultater.

Frøydis Voll

FRISØR

Frøydis ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer. Hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør gjør frisørbesøket til en sann fornøyelse.

Marianne Nerdal

SENIORFRISØR

Marianne er en solid frisør som gjør flotte arbeider og har vært i vårt team i mange år.

Susanne Storbakk

FRISØR

Susanne er frisør med fagbrev. Hun har vært i stallen til Zikk Zaks i mange år og er solid i alle ledd med nydelige resultater.

Helen Fagernes

FRISØR

Frisør med fagbrev. Helen er en dyktig frisør som kombinerer fargemetoder for å komme frem til det beste resultatet. Hun setter også hull i ørene og jobber gjerne med extention.

Katinka Killi

FRISØRLÆRLING

Katinka har kommet tilbake til oss etter frisørskole og et års læretid i Trondheim. Hun skal fullføre læretiden sin hos oss og det setter vi pris på. Hun gjør nydelige arbeider med både farge og klipp, og hos henne får du redusert pris.

Anita Langvann

ASSISTENT

Anita er den uunnværlige assistenten vår. Hun gir deg en fantastisk hårvask og hjelper til slik at frisørbesøket ditt blir maksimalt.