Våre ansatte

Lillian Silfvenius

DAGLIG LEDER

Gründer og partner. Lillian er frisørmester og har vært president i 13 år i den norske avdelingen av den franske verdensomspennende frisørorganisasjonen Haute Coiffure Francaise. I Paris i 2014 fikk Lillian hedersprisen. Hun er også Nordland fylke sin kontakt for Norske Frisør- og Velværebedrifter hvor hun fikk hedersprisen under arrangementet årets Frisør i 2015. Lillian har blitt tildelt Rana Markedsføringsforenings servicepris

Siv-Tone Derås Valrygg

FAGLIG LEDER

Partner og seniorfrisør. Siv-Tone er faglig leder hos oss og meget dyktig. Hun er en kapasitet i salongen etter flere år i faget.

Gunn Storbakk

SENIORFRISØR

Gunn er en erfaren og meget dyktig frisør og ekspert på tynne fine hår. Hun har ekstra utdannelse i make-up og fargeanalyse.

Siv-Hilde Knutsen

SENIORFRISØR

Siv-Hilde har lang fartstid som frisør og arbeider bevisst med flerfarging og tryller frem fantastiske resultater.

Frøydis Voll

FRISØR

Frøydis ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer. Hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør gjør frisørbesøket til en sann fornøyelse.

Marianne Nerdal

SENIORFRISØR

Marianne er en solid frisør som gjør flotte arbeider og har vært i vårt team i mange år.

Susanne Storbakk

FRISØR

Susanne er frisør med fagbrev. Hun har vært i stallen til Zikk Zaks i mange år og er solid i alle ledd med nydelige resultater.

Helen Fagernes

FRISØR

Frisør med fagbrev og partner.  Helen er en dyktig frisør som kombinerer fargemetoder for å komme frem til det beste resultatet. Hun setter også hull i ørene og jobber gjerne med Extensions.

Katinka Killi

FRISØR

Katinka har avlagt fagprøven med godt resultat og er yngste skudd i teamet vårt. Hun er kreativ og elsker fargebehandlinger, –  noe som gir et flott sluttresultat. Hun setter hull i ørene og er god på bryndesign.

Anita Langvann

ASSISTENT

Anita er den uunnværlige assistenten vår. Hun gir deg en fantastisk hårvask og hjelper til slik at frisørbesøket ditt blir maksimalt.