Våre ansatte

Siv-Tone Derås Valrygg

DAGLIG LEDER

Partner og Seniorfrisør.
Siv Tone har lang fartstid i salongen og er en erfaren og dyktig frisør som holder seg oppdatert på trender og nye teknikker til enhver tid. Hjertebarnet hennes er helse, miljø og sikkerhet og hun har derfor sørget for at Zikk-Zaks er en Miljøfyrtårnbedrift.

Helen Fagernes

FAGLIG LEDER

Partner og faglig leder.
I tillegg til å være god på klipp/styling og farge utfører hun Hårforlengelse/Extensions, brudestyling og hull i ørene. Helen har hele sitt løp med lærlingetid med påfølgende fagbrev hos oss.

Gunn Storbakk

SENIORFRISØR

Gunn er en erfaren og meget dyktig frisør og ekspert på tynne fine hår. Hun har ekstra utdannelse i make-up og fargeanalyse.

Siv-Hilde Knutsen

SENIORFRISØR

Siv-Hilde har lang fartstid som frisør og arbeider bevisst med flerfarging og tryller frem fantastiske resultater.

Frøydis Voll

FRISØR

Frøydis ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer. Hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør gjør frisørbesøket til en sann fornøyelse.

Marianne Nerdal

SENIORFRISØR

Marianne er en solid frisør som gjør flotte arbeider og har vært i vårt team i mange år.

Susanne Storbakk

FRISØR

Susanne er frisør med fagbrev. Hun har vært i stallen til Zikk Zaks i mange år og er solid i alle ledd med nydelige resultater.

Katinka Killi

FRISØR

Frisør med fagbrev.
Hun jobber kreativt med fargekombinasjoner som fremhever klippen og gir de flotteste resultater. Katinka er god på bryndesign, make-up, hull i ørene og styling.

 

Anita Langvann

ASSISTENT

Anita er den uunnværlige assistenten vår. Hun gir deg en fantastisk hårvask og hjelper til slik at frisørbesøket ditt blir maksimalt.