Ansatte 2017-10-24T10:27:05+00:00

Våre ansatte

Lillian Silfvenius

DAGLIG LEDER

Gründer og partner. Lillian er frisørmester og har vært president i 13 år i den norske avdelingen av den franske verdensomspennende frisørorganisasjonen Haute Coiffure Francaise. I Paris i 2014 fikk Lillian hedersprisen. Hun er også Nordland fylke sin kontakt for Norske Frisør- og Velværebedrifter hvor hun fikk hedersprisen under arrangementet årets Frisør i 2015. Lillian har blitt tildelt Rana Markedsføringsforenings servicepris

Siv-Tone Derås Valrygg

FAGLIG LEDER

Partner og seniorfrisør. Siv-Tone er leder for Indre Helgeland Frisørlaug som er tilsluttet Norske Frisør- og Velværebedrifter. Hun er en kapasitet i salongen etter flere år i faget.

Ann-Iren Jacobsen

SENIORFRISØR

Fagbrev i både dame- og herrefrisørfaget. Ann-Iren er også leder av prøvenemda for frisører i Nordland fylke, noe som i seg selv gjenspeiler kvalitet.

Gunn Storbakk

SENIORFRISØR

Gunn er en erfaren og meget dyktig frisør og ekspert på tynne fine hår. Hun har ekstra utdannelse i make-up og fargeanalyse.

Siv-Hilde Knutsen

SENIORFRISØR

Siv-Hilde har lang fartstid som frisør og arbeider bevisst med flerfarging og tryller frem fantastiske resultater.

Frøydis Voll

FRISØR

Frøydis ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer. Hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør gjør frisørbesøket til en sann fornøyelse.

Marianne Nerdal

SENIORFRISØR

Marianne er en solid frisør som gjør flotte arbeider og har vært i vårt team i mange år.

Susanne Storbakk

FRISØR

Susanne er frisør med fagbrev. Hun har vært i stallen til Zikk Zaks i mange år og er solid i alle ledd med nydelige resultater.

Tonje Forslund

FRISØR

Med latter og smil tryller hun frem den ene lekre frisyren etter den andre. Tonje er en kunstnerisk og kreativ person som tenker på hele deg.

Helen Fagernes

FRISØR

Frisør med fagbrev. Helen er en dyktig frisør som kombinerer fargemetoder for å komme frem til det beste resultatet. Hun setter også hull i ørene og jobber gjerne med extention.

Kamilla Fagerland

FRISØR

Kamilla er tilbake hos oss etter en luftetur i Oslo og USA. Frisyrene blir like spreke som Kamilla er selv.

Robin Gilberg

ASSISTENT

Assistenten vår som også jobber med skjegg. Robin gir deg en god hårvask og hjelper til der det trengs.

Samar Hassan Ali

UNDER OPPLÆRING

Samar kommer fra Palestina og er under opplæring. Hos henne kan du få hårklippen med 30% rabatt og samtidig være sikker på at du får en god klipp.